Зовнішньоторговельна безпека економічного співробітництва України з КНР (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2016)
У статті проаналізовано передумови й сучасний стан зовнішньоторговельних відносин України та країн Азійсько-Тихоокеанського регіону, зокрема КНР. Охарактеризовано обсяги й структуру експорту та імпорту між Україною й КНР. Визначено пріоритетні напрями співробітництва та зміцнення зовнішньоторговельної безпеки економічного співробітництва.
Keywords: зовнішньоторговельна безпека, економічне співробітництво, Україна, Китай, стратегічне партнерство.