Оптимізація функціонування еколого-економічних систем підприємства на засадах антисипативного управління (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2016)
У статті виокремлено етапи здійснення антисипативного управління еколого-економічної системи підприємств. Проаналізовано головні переваги та недоліки використання методу «дерева рішень» в антисипативному управлінні. Сформовано модель антисипативного управління еколого-економічної системи та апробовано її на досліджуваному підприємстві.
Keywords: антисипативне управління, еколого-економічна система підприємства, оптимізація, метод «дерево рішень»