Особливості організаційної побудови системи управління санаторно-курортним закладом (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2016)
У статті на основі системного аналізу та логіко-структурного узагальнення досліджено особливості організаційної побудови системи управління санаторно-курортним закладом, зокрема представлено її через застосування системного підходу; із використанням методу логіко-структурного аналізу виокремлено блоки системи управління санаторно-курортним закладом.
Keywords: санаторно-курортний заклад; система управління; організаційна побудова системи управ- ління санаторно-курортним закладом