Обліково-аналітичне забезпечення оцінки фінансового стану в умовах невизначеності (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2016)
У статті розглянуто методичні підходи до оцінки фінансового стану підприємств в умовах економічних трансформацій. Запропоновано розширити показники оцінки з позицій урахування соціально-економічної та екологічної збалансованості підприємницької діяльності.
Keywords: підприємство, фінансовий результат, фінансовий аналіз, результативність господарської діяльності, збалансованість, нечіткі множини