Стан та необхідність стандартизації державного фінансового контролю в Україні (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2016)
У статті розглянуто проблеми застосування стандартів державного фінансового контролю в Україні. На основі цього визначено сучасний стан стандартизації цього виду контролю, а також обґрунтовано потребу та передумови впровадження стандартів державного фінансового контролю в національну практику.
Keywords: державний фінансовий контроль, Міжнародні стандарти вищих органів аудиту (ISSAI), органи державного фінансового контролю, стандарти державного фінансового контролю, стандартизація держав-ного фінансового контролю