Облікова політика: основні аспекти (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2016)
У статті теоретично обґрунтовано та висвітлено окремі важливі елементи облікової політики. Досліджено нормативно-правове забезпечення різних аспектів облікової політики. Наведено характеристику основних нормативно-правових актів, що регламентують облікову політику в Україні. Проведено літературний пошук визначення змісту категорії «облікова політика». Розглянуто етапи формування облікової політики та основні чинники. Досліджено теоретичні аспекти окремих важливих елементів облікової політики.
Keywords: облікова політика, елементи облікової політики, бухгалтерський облік, принципи, положення (стандарти) бухгалтерського обліку